Paket Kimyasal Arıtma

Kimyasal arıtma uygulamaları; endüstriyel özellikli atıksu konusunun varolduğu fabrika ya da üretim tesislerinde uygulanabilmektedir. Yoğunluğa göre farklı ebatlarda tasarlanabilen kimyasal paket arıtma tesisleri bir yerden bir yere nakledilmesi kolay sistemlerdir.

Paket Kimyasal Atık Su Arıtma Uygulamaları; hızlı ve yavaş karma, çamur yoğunlaştırma, çöktürme ünitelerinin varolduğu ve kimyasal arıtım uygulamasının işlevselleştiği komplike bir sistemdir. Güven Arıtma paket arıtma tesisleri, gürültüsüz, koku salmayan ve resmi kanunların deşarj limitlerini göz önünde bulunduran optimum verimlilikle çalışmaktadır.

Paket kimyasal atıksu arıtma sistemleri, kirlilik yüklenmesi ve debiye göre farklı hacim ve kapasitelerde hazırlanabilmektedir.. Komple St 37 karbon çelik metalden üretilmiş ve çift kat epoxy astar ve 2 kat epoxy boya ile korunmuştur. Ürettiğimiz sistemlerde kaliteli, hata ihtimali düşük ve minimum bakım sağlayan malzemeler kullanılarak sonrasında oluşabilecek masraflar en düşük seviyeye indirgenmiştir.

 

Teklif Al